Skarvåssvingen 2B

Velkommen til en moderne og innholdsrik 3-roms leilighet med åpen stue og kjøkkenløsning, to soverom og overbygd terrasse på bakkeplan.

Kort fortalt

Ny moderne leilighet på Lygna med gangavstand til 220 km maskinpreparerte skiløyper,  og akebakke med skibånd om vinteren.

Det er kort vei til Lygnasæter Hotell hvor du kan kjøpe deg en bedre middag. Sommerhalvåret kan by på gode turmulighet på sykkel og til fots, rike fiskevann, gode sopp og bærmuligheter og disc golf.

Leiligheten er allergi og barnevennlig. Det er sengeplasser til 5 personer fordelt på hovedsoverrom med dobbeltseng, og soverom nr 2 med familiekøye med plass til 3 personer. Leiligheten inneholder et bad med dusj, åpen stue og kjøkkenløsning.

Kjøkken med induksjonstopp, stekeovn, oppvaskemaskin, og frys- og kjøleskap. Spisestue med plass til 5 stk. Innendørs bod med en eldre Stokke tripp trapp stol uten bøyle, en Ikea barnestol med feste, to klappstoler for ekstra sitteplasser og en illeggsplate til spisebord.

Stue har ny 55 tommer chromecast tv, slik at du kan streame dine favoritt programmer via fiber nett. Peisovn for vedfyring. Overbygd terrasse og uteplass på bakkeplan med bålpanne. Til vintersbruk ligger det akematter tilgjengelig i utebod.

Detaljer

Fasiliteter

Beliggenhet

Lygna ligger en time unna Oslo i Gran kommune.

Adressen til hytta: Skarvåssvingen 2B, 2770 Jaren.

Koordinat: 60°26’48.9″N 10°38’41.3″E

Online Booking

Laster kalender...

Valgt tidspunkt: ...

Pris: 0kr

Antall besøkende (nødvendige sengeplasser)*:

 

Fornavn*:

Etternavn:

Telefon*:

E-post*:

Evt. annen informasjon:

 (Betingelser for leie)

captcha